Decemberupdate : opnieuw SCOUTS!!!

De kleine takken (kapoenen, kabouters, welpen) zijn in december opnieuw welkom op de Moesjebaaz van 14u30 tot 17u, om daar samen met hun leiding de verloren tijd in te halen! Ook de leiding van de grote takken (jonggivers en givers) zal elke week een activiteit organiseren, maar die zullen online verlopen.

We willen jullie er ook aan herinneren dat in januari geen scouts wordt gegeven. We verwelkomen iedereen opnieuw de eerste zondag van februari om het scoutsjaar te hervatten!

Verenigingencheques

Daarnaast zouden we jullie willen vragen om ten laatste op 20 december de verenigingencheques aan de leiding te overhandigen. Zowel voor de kleine als grote takken kan dit op zondag bij het begin of einde van een vergadering. Bovendien willen we de leden die nog geen lidgeld hebben betaald eraan herinneren dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Inpakpapier

Zoals jullie weten verkopen we dit jaar inpakpapier in kerstthema om onze scoutskas terug een beetje aan te vullen. Er zijn al veel bestellingen binnengekomen, waarvoor we jullie willen bedanken! Door het grote succes hebben we beslist om de bestellingen nog langer te laten lopen.  Je kan dus nog inpakpapier bestellen in december om op te halen tijdens de vergaderingen op zondag (voor de leveringen kan je bestellen tot 5 december). Bestellen kan via dit bestelformulier: https://forms.gle/QUjetkoqR3vU1id58, waar ook de kleuren en prijzen vermeld staan.