Nuttige Info 2020-2021

Overschrijving

Het bedrag van 50 dient op rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 gestort te worden voor 31 oktober, met vermelding van naam en tak. Dit jaar kunnen leden uit Beersel gebruik maken van de verenigingencheque van € 10, die aangevraagd kan worden via de gemeente.

https://www.beersel.be/product/3153/verenigingencheque-voor-beerselse-jongeren

Jaarmarkt Beersel

Zoals jullie weten is er dit jaar geen jaarmarkt in Beersel zoals we die gewoon zijn. Daarom organiseren wij Scouts Village, een openlucht café op het Herman Teirlinckplein aan de kerk van Beersel. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 26 september, natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen omtrent covid-19. Daarom is het dan ook noodzakelijk om een tafel te reserveren! Dat kan via onderstaand reservatiesysteem:

https://eventalix.org/events/082b5a34-4b36-494b-902f- ab715cfa8b9f/orders?fbclid=IwAR03An5RQZfv8IFI3sb46yeylg1dgb-IPEyVlF10Uj8hcifSLMC4rle5Vh8

Op onze Scouts Village wordt de nieuwe leiding bekend gemaakt dus dit wil je zeker niet missen!! Nieuwe leden kunnen zich die dag ook ter plekke inschrijven.

Overgang

Zondag 4 oktober is het weer overgang, die door de coronamaatregelen op verschillende locaties zal plaatsvinden. De kleine takken (kapoenen, kabouters, welpen) worden verwacht aan de Moesjebaaz van 14u tot 17u. De grote takken (jonggidsen, jongverkenners, gidsen en verkenners) worden verwacht aan het park Schaveys van 14u15 tot 17u15.

Ze zullen allemaal weliswaar wat vuiler terugkeren dus voorzie je rakkers van reservekledij (zeker voor degenen die overgaan). Het is misschien ook niet overbodig om iets te voorzien om de banken in de auto mee te beschermen. De givers worden verwacht met de fiets voor het geval wat later wordt!

Paretter

Elke maand wordt de paretter op de scoutssite gezet: www.scoutsbeersel.be. In het document kan je algemene info en ook de maandelijkse activiteiten per tak vinden. Kijk dus zeker elke maand naar de paretter om te weten hoe laat en waar de activiteiten doorgaan.

Bij extra vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsbeersel.be

Nuttige info

Nuttige info 2019-2020

Overschrijving

Het bedrag van € 40 dient op rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 gestort te worden voor 31 oktober, met vermelding van naam en tak.

Jaarmarkt Beersel

Zaterdag 21 september begint de avondjaarmarkt te Beersel vanaf 17 uur. Spring zeker eens binnen aan onze stand. Nieuwe leden kunnen zich die dag ook ter plekke inschrijven.

Startdag

Zondag 29 september spelen we van 14u30 tot 17u een groepsspel aan de Moesjebaaz en leren de leden hun nieuwe leiding kennen.

Nadien vinden de inschrijvingen plaats, is er een infomoment gepland over het komende scoutsjaar en kunnen jullie iets drinken ten voordele van de jin. We verwachten dat alle ouders aanwezig zullen zijn op dit infomoment om al deze informatie te verkrijgen.

Overgang

Zondag 6 oktober spreken we af om 14u aan het park Schaveys (Schaveyslaan, 1650 Beersel) voor de overgang. Om 17u mogen de kinderen opgehaald worden, weliswaar wat vuiler dus voorzie je rakkers van reservekledij (zeker voor degenen die overgaan). Het is misschien ook niet overbodig om iets te voorzien om de banken in de auto mee te beschermen. 

De givers en jin worden verwacht met de fiets voor het geval wat later wordt!                    

Smullerij

Hou het weekend van 16 en 17 november zeker vrij om eens lekker te komen eten op onze jaarlijkse smullerij! Verdere info hierover volgt nog in de paretter.

Kamp

Klein kamp: 03/07 – 10/07 (voor kapoenen, kabouters en welpen)

Groot kamp: 21/07 – 31/07 (voor jonggidsen, jongverkenners, gidsen en verkenners)

Paretter

De paretter wordt elke maand op de scoutssite gezet: www.scoutsbeersel.be

Bij extra vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsbeersel.be.

Groepsweekend 8 tot 10 maart 2019

Beste ouders,

Zoals jullie al weten, vertrekken we dit jaar opnieuw op groepsweekend. Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden in La Fresnaye te Dworp (Prins Boudewijnlaan, 1653 Dworp). Vrijdagavond spreken wij af om 18u00 aan La Fresnaye. Zondag kunnen jullie de kinderen daar terug komen ophalen om 12u00. Het weekend zal €30 kosten, dit geld mag samen met de ID-kaart afgegeven worden aan de leiding bij aankomst.

Het thema van het weekend is het Reis rond de wereld! Het is dan ook de bedoeling dat de kinderen in dit thema verkleed komen!!

Wat nemen jullie mee op weekend?
– verkleedkledij
– identiteitskaart
– matje of opblaasbare matras
– slaapzak
– pyjama
– 1 knuffel
– toiletgerief
– ondergoed
– sokken
– regenjas
– reservekledij (zeker een dikke pull voor ‘s avonds)
– zaklamp

Indien jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd contacteren: groepsleiding@scoutsbeersel.be

Bort Foyard: Red Hot Valentine Night 2019

SCOUTS BEERSEL stelt u na het grote succes van vorig jaar opnieuw charmant voor:
BORT FOYARD: RED HOT VALENTINE NIGHT!

Deze tweede valentijnseditie zal nog feestelijker, nog impressionanter en nog romantischer worden dan die van vorig jaar, dus haal jullie beste openingszinnen en mooiste outfits maar alvast boven en versier zo uw volgend lief!

Bereid je voor op de beste nacht van je leven met de zwoelste beats van jullie favoriete dj’s!
Line-up
❤️DJEM FT. DJSM
❤️The Knight
❤️Laaionhead

Om een beetje los te komen bieden wij jullie deze avond natuurlijk ook de gewoonlijke drankjes aan.
❤️cocktail
❤️pintjes
❤️kriek
❤️jenever
❤️cola
❤️water

KAARTEN verkrijgbaar bij givers, jin en leiding
4€ VVK – 5€ADK

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Klussen? Vraag het aan de Jinners!

Beste ouders,

Wij gaan met onze Jin-groep heel het jaar door werken om geld in te zamelen voor ons buitenlands kamp. Indien jij ons nodig hebt of iemand kent die ons nodig heeft voor één of ander klusje kan je ons steeds contacteren via de gegevens op de flyer. Dit kan gaan van helpen afwassen, opdienen,… op een communiefeest tot een garage uitmesten.

Groetjes,

De jinners!

Digitalisatie individuele steekkaart

Beste ouders

Aangezien scouts Beersel graag meegaat met hun tijd zijn we volop bezig met het digitaliseren van onze gegevens. De nieuwe site is er reeds, en een volgende grote stap voor ons is het digitaal maken van de medische fiches die wij u ieder jaar opnieuw voorschotelen in september.

Hiervoor hebben we echter jullie hulp nodig. Het is namelijk de bedoeling dat jullie zelf een login aanmaken op de website van scouts en gidsen Vlaanderen zodat jullie vervolgens de steekkaart zelf kunnen invullen.
Hoe je dit allemaal moet doen staat stap voor stap uitgelegd in onderstaand documentje.

Indien jullie hier nog vragen over hebben, gelieve de groepsleiding te contacteren.

Uitleg individuele steekkaart