Nuttige info

Nuttige info 2019-2020

Overschrijving

Het bedrag van € 40 dient op rekeningnummer BE90 7341 0507 2732 gestort te worden voor 31 oktober, met vermelding van naam en tak.

Jaarmarkt Beersel

Zaterdag 21 september begint de avondjaarmarkt te Beersel vanaf 17 uur. Spring zeker eens binnen aan onze stand. Nieuwe leden kunnen zich die dag ook ter plekke inschrijven.

Startdag

Zondag 29 september spelen we van 14u30 tot 17u een groepsspel aan de Moesjebaaz en leren de leden hun nieuwe leiding kennen.

Nadien vinden de inschrijvingen plaats, is er een infomoment gepland over het komende scoutsjaar en kunnen jullie iets drinken ten voordele van de jin. We verwachten dat alle ouders aanwezig zullen zijn op dit infomoment om al deze informatie te verkrijgen.

Overgang

Zondag 6 oktober spreken we af om 14u aan het park Schaveys (Schaveyslaan, 1650 Beersel) voor de overgang. Om 17u mogen de kinderen opgehaald worden, weliswaar wat vuiler dus voorzie je rakkers van reservekledij (zeker voor degenen die overgaan). Het is misschien ook niet overbodig om iets te voorzien om de banken in de auto mee te beschermen.

De givers en jin worden verwacht met de fiets voor het geval wat later wordt!

Hou het weekend van 16 en 17 november zeker vrij om eens lekker te komen eten op onze jaarlijkse smullerij! Verdere info hierover volgt nog in de paretter.

Kamp

Klein kamp: 03/07 – 10/07 (voor kapoenen, kabouters en welpen)

Groot kamp: 21/07 – 31/07 (voor jonggidsen, jongverkenners, gidsen en verkenners)

Paretter

De paretter wordt elke maand op de scoutssite gezet: www.scoutsbeersel.be

Bij extra vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsbeersel.be.