Bort Foyard: Red Hot Valentine Night 2019

SCOUTS BEERSEL stelt u na het grote succes van vorig jaar opnieuw charmant voor:
BORT FOYARD: RED HOT VALENTINE NIGHT!

Deze tweede valentijnseditie zal nog feestelijker, nog impressionanter en nog romantischer worden dan die van vorig jaar, dus haal jullie beste openingszinnen en mooiste outfits maar alvast boven en versier zo uw volgend lief!

Bereid je voor op de beste nacht van je leven met de zwoelste beats van jullie favoriete dj's!
Line-up
❤️DJEM FT. DJSM
❤️The Knight
❤️Laaionhead

Om een beetje los te komen bieden wij jullie deze avond natuurlijk ook de gewoonlijke drankjes aan.
❤️cocktail
❤️pintjes
❤️kriek
❤️jenever