Sieben & Annabelle

21uMoesjebaaz

✭JIN SCOUTS BEERSEL PRESENTS✭

✨💃🏽Fiesta Latina💃🏽✨

OLA guapas!!! Klaar voor het meest sensuele feestje van het jaar? Haal jullie mooiste samba rokjes maar boven, want Fiesta Latina komt er aan! Uw favoriete Jinners geven een loco party op zaterdag 6 oktober in de Moesjebaaz. Verwacht u aan een zuiders paradijs en een intense caliente sfeer🔥

💲💲INKOM IS HELEMAAL GRATIS 💲💲

Voor alle thirsty mamacitas zijn er verfrissende tropische drankjes voorzien 🤑

🍹Drank🍹
    - Sangria
    - Jenever
    - Bier
    - Kriek
    - Cola
    - Orange
    - Water

🌮FOOD🌮
    - Kaaskroketten
    - Chicken nuggets
    - Frikandellen

🥑Line-up🥑
    21h-23h00: DJEM FT. DJSW
    23h00-00h00 db mille cinq cent
    00h00-01h30h: Dj Boemjo
    1h30-03h00: The Knight

Adios Amigos!

De leiding van de givers:

Geen contactpersonen gevonden.