Bort Foyard: Red Hot Valentine Night 2019

SCOUTS BEERSEL stelt u na het grote succes van vorig jaar opnieuw charmant voor:
BORT FOYARD: RED HOT VALENTINE NIGHT!

Deze tweede valentijnseditie zal nog feestelijker, nog impressionanter en nog romantischer worden dan die van vorig jaar, dus haal jullie beste openingszinnen en mooiste outfits maar alvast boven en versier zo uw volgend lief!

Bereid je voor op de beste nacht van je leven met de zwoelste beats van jullie favoriete dj's!
Line-up
❤️DJEM FT. DJSM
❤️The Knight
❤️Laaionhead

Om een beetje los te komen bieden wij jullie deze avond natuurlijk ook de gewoonlijke drankjes aan.
❤️cocktail
❤️pintjes
❤️kriek
❤️jenever
❤️cola
❤️water

KAARTEN verkrijgbaar bij givers, jin en leiding
4€ VVK - 5€ADK

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Fiesta Latina

21uMoesjebaaz

✭JIN SCOUTS BEERSEL PRESENTS✭

✨💃🏽Fiesta Latina💃🏽✨

OLA guapas!!! Klaar voor het meest sensuele feestje van het jaar? Haal jullie mooiste samba rokjes maar boven, want Fiesta Latina komt er aan! Uw favoriete Jinners geven een loco party op zaterdag 6 oktober in de Moesjebaaz. Verwacht u aan een zuiders paradijs en een intense caliente sfeer🔥

💲💲INKOM IS HELEMAAL GRATIS 💲💲

Voor alle thirsty mamacitas zijn er verfrissende tropische drankjes voorzien 🤑

🍹Drank🍹

Skoetequiz

19u00Gemeentelijke feestzaal Beersel

Spaghettifestijn Jin Scouts Beersel

11u30Gemeentelijke feestzaal Beersel (Hoogstraat 1, 1650 Beersel)

🇮🇹MAMA MIA🇮🇹
    De jinners van scouts Beersel organiseren een spaghettifestijn! Waarom? Om ons buitenlands kamp te ondersteunen en een goeie spaghetti smaakt altijd 🤤😋

Aan onze kookkunsten moeten jullie zeker niet twijfelen. Neem dus uw vrienden, familie, buren en liefjes mee want onze spaghetti wil je niet missen! Geen getreur voor de planteneters, ook aan jullie wordt gedacht want wij voorzien een lekkere veggie bolo 🌱

🍝 ‘s middags vanaf 11u30
    🍝 's avonds vanaf 17u

🍷🍹🍻 BAR DOORLOPEND OPEN!!
    Hopelijk kunnen jullie met een lekker drankje genieten van het zonnetje ☀️ op ons terras en/of genieten van een lekkere kop koffie ☕️ met zelfgemaakte zoetigheden 🍰

🍽 reserveren kan door een mailtje te sturen naar jinleiding@scoutsbeersel.be

Wij halen alvast onze meest romantische en vooral Italiaanse ziel naar boven om jullie spaghetti met zoveel mogelijk liefde te bereiden👩‍🍳👨‍🍳

🇮🇹CIA BELLAS 🇮🇹