• vr

Skoetequiz

19u00Gemeentelijke feestzaal Beersel

Spaghettifestijn Jin Scouts Beersel

11u30Gemeentelijke feestzaal Beersel (Hoogstraat 1, 1650 Beersel)

🇮🇹MAMA MIA🇮🇹
    De jinners van scouts Beersel organiseren een spaghettifestijn! Waarom? Om ons buitenlands kamp te ondersteunen en een goeie spaghetti smaakt altijd 🤤😋

Aan onze kookkunsten moeten jullie zeker niet twijfelen. Neem dus uw vrienden, familie, buren en liefjes mee want onze spaghetti wil je niet missen! Geen getreur voor de planteneters, ook aan jullie wordt gedacht want wij voorzien een lekkere veggie bolo 🌱

🍝 ‘s middags vanaf 11u30
    🍝 's avonds vanaf 17u

🍷🍹🍻 BAR DOORLOPEND OPEN!!
    Hopelijk kunnen jullie met een lekker drankje genieten van het zonnetje ☀️ op ons terras en/of genieten van een lekkere kop koffie ☕️ met zelfgemaakte zoetigheden 🍰

🍽 reserveren kan door een mailtje te sturen naar jinleiding@scoutsbeersel.be

Wij halen alvast onze meest romantische en vooral Italiaanse ziel naar boven om jullie spaghetti met zoveel mogelijk liefde te bereiden👩‍🍳👨‍🍳

🇮🇹CIA BELLAS 🇮🇹