Remko & Juliette

Bubbels van 10 : inschrijvingen

We hebben besloten te werken met wekelijkse inschrijvingen voor de scoutsvergaderingen van de Kapoenen, Kabouters, Welpen, Jonggidsen en Jongverkenners. Jullie kunnen hieronder jullie kind inschrijven per week. Duid aan in welke tak je kind zit en welke weken hij/zij graag naar de scouts zou willen komen.

Opgelet! Deze inschrijving is NIET definitief! De kans is heel groot dat er bij elke tak iedere week meer dan 10 kinderen ingeschreven zullen zijn. De leiding zal dan kiezen wie er wel en niet mag komen elke week, en dit zo eerlijk mogelijk verdelen zodat elk kind ongeveer even vaak kan komen. Dit lijkt ons de eerlijkste manier om de beperkte capaciteit te verdelen over al onze leden.

Wij vragen daarom om nu al te beslissen welke weken in maart je kind voor de scouts kiest en welke weken niet. Er wordt ook uitdrukkelijk gevraagd om in de week dat er scouts gevolgd wordt geen andere hobby te volgen! Inschrijven kan nog tot donderdag 29 april. Erna krijgen jullie allemaal een mail met een overzicht van wanneer jouw kind naar de scouts mag komen.

Tot een van de volgende zondagen!

Kampdata

De kampdata zijn bekend!!! Noteer deze dus zeker in jullie agenda. Wij zijn ondertussen al aan het aftellen!!!
Klein Kamp (kapoenen, kabouter & welpen) : 11 - 18 juli 2021
Groot Kamp ((jong-)gidsen, (jong-)verkenners) : 8 - 18 juli 2021

• vr
    mrt
    mrt

Groepsweekend

Skoetequiz

19u00Gemeentelijke feestzaal Beersel

Spaghettifestijn Jin Scouts Beersel

11u30Gemeentelijke feestzaal Beersel (Hoogstraat 1, 1650 Beersel)

🇮🇹MAMA MIA🇮🇹
    De jinners van scouts Beersel organiseren een spaghettifestijn! Waarom? Om ons buitenlands kamp te ondersteunen en een goeie spaghetti smaakt altijd 🤤😋

Aan onze kookkunsten moeten jullie zeker niet twijfelen. Neem dus uw vrienden, familie, buren en liefjes mee want onze spaghetti wil je niet missen! Geen getreur voor de planteneters, ook aan jullie wordt gedacht want wij voorzien een lekkere veggie bolo 🌱

🍝 ‘s middags vanaf 11u30
    🍝 's avonds vanaf 17u

🍷🍹🍻 BAR DOORLOPEND OPEN!!
    Hopelijk kunnen jullie met een lekker drankje genieten van het zonnetje ☀️ op ons terras en/of genieten van een lekkere kop koffie ☕️ met zelfgemaakte zoetigheden 🍰

🍽 reserveren kan door een mailtje te sturen naar jinleiding@scoutsbeersel.be

Wij halen alvast onze meest romantische en vooral Italiaanse ziel naar boven om jullie spaghetti met zoveel mogelijk liefde te bereiden👩‍🍳👨‍🍳

🇮🇹CIA BELLAS 🇮🇹