Floris, Jef, Toon & Line

Laatste berichten:

Bubbels van 10 : inschrijvingen
We hebben besloten te werken met wekelijkse inschrijvingen voor de scoutsvergaderingen van de Kapoenen, Kabouters, Welpen, Jonggidsen en Jongverkenners. Jullie kunnen hieronder jullie kind inschrijven per week. Duid aan in welke tak je kind zit en welke weken hij/zij graag naar de scouts zou willen komen.

https://forms.gle/dL7VbCxGgb8ZnUZ58

Opgelet! Deze inschrijving is NIET definitief! De kans is heel groot dat er bij elke tak iedere week meer dan 10 kinderen ingeschreven zullen zijn. De leiding zal dan kiezen wie er wel en niet mag komen elke week, en dit zo eerlijk mogelijk verdelen zodat elk kind ongeveer even vaak kan komen. Dit lijkt ons de eerlijkste manier om de beperkte capaciteit te verdelen over al onze leden.

Wij vragen daarom om nu al te beslissen welke weken in maart je kind voor de scouts kiest en welke weken niet. Er wordt ook uitdrukkelijk gevraagd om in de week dat er scouts gevolgd wordt geen andere hobby te volgen! Inschrijven kan nog tot donderdag 29 april. Erna krijgen jullie allemaal een mail met een overzicht van wanneer jouw kind naar de scouts mag komen.

Tot een van de volgende zondagen!


Kampdata
De kampdata zijn bekend!!! Noteer deze dus zeker in jullie agenda. Wij zijn ondertussen al aan het aftellen!!!
Klein Kamp (kapoenen, kabouter & welpen) : 11 - 18 juli 2021
Groot Kamp ((jong-)gidsen, (jong-)verkenners) : 8 - 18 juli 2021

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de welpen:

benieuwd ? wij ook

rara rara rara